Nurgül İbiş’ten Başkan Büyükaslan’a Ziyaret
Nurgül İbiş, Ankara’da Adıyaman’ı Temsil Edecek
 
“81 İlden, 81 Yıldız Eğitim Projesi” kapsamında Ankara’da düzenlenecek etkinliklere, İlimizi temsilen katılacak olan Adıyaman Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencisi Nurgül İbiş, Ankara’ya gitmezden önce Adıyaman Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan’ı ziyaret etti.
            Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette, Nurgül İbiş’e öğretmenleri eşlik etti. Ziyaret esnasında İbiş’i başarısından dolayı tebrik eden Başkan Büyükaslan; “Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrunnisa Gül’ün himayesinde ve Türkiye genelinde de İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin organizasyonunda düzenlenen, “81 İlden, 81 Yıldız Eğitim Projesi” kapsamında, Adıyaman Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencisi Nurgül İbiş, Adıyaman’ı temsil edecek. Ankara’da yapılacak olan tanıtım programına katılacak olan il birincileri, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrunnisa Gül ile tanışma fırsatı bulacaklar ve proje kapsamındaki tüm etkinliklere katılacaklar. Nurgül İbiş’in bizi en güzel şekilde temsil edeceğine inanıyor ve tebriklerimi iletiyorum. Kendisini yetiştiren anne ve babasını kutluyorum. Ayrıca başarısında büyük emekleri olan Okul Müdürü Abdulkerim Işık’a ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum” dedi.
            Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan’ı ziyaret ettiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Nurgül İbiş, Adıyaman’ı en güzel şekilde temsil edeceğini ve Cumhurbaşkanı Abdulllah Gül’e başta Başkan Büyükaslan olmak üzere, tüm Adıyamanlıların selamını ileteceğini söyledi.
Editör: Adıyaman Haber