Yeni bir eve taşındınız ya da evinizi yeniden restore mi ettirmek istiyorsunuz? Cevabınız evet ise farklı ve modern tarzın birleştiği geniş renk ve desen skalası içeren seramik kaplamalarımız yüzde yüz tarzınızı yansıtacaktır. Egem mozaik tam da tasarımcı ruhunuzu ortaya çıkarak seramiklerle evinizin ambiyansını değiştirecektir. İsterseniz duvarlarınıza retro bir hava katın isterseniz de modern dokunuşlarla arzu ettiğiniz görünüşü yaratın.

Seramik Kaplamalarda Geniş Renk ve Modeller

Seramik dünyası uçsuz bucaksız seçeneklerle dolu bir dünyadır. Bunların arasında peronda, vintage, rustik, museum, peronda ceramicas, harmony gibi çeşitler mevcuttur. Bütün bu seramikler birbirinden özeldir ve dünyaca ünlü tasarımcıların ellerinden çıkmıştır. Egem mozaik tüm bu mozaik çeşitlerini bünyesinde barındıran uluslararası yeniliklere imza atmış firmalar arasında ilk sırada yer almaktadır.

Hayatımızın her alanında gözümüzün değdiği her yerde hem gözümüze hem de ruhumuza hitap eden bir dekorasyon olmasını hepimiz isteriz. Seramik eski Osmanlı zamanından günümüze değin her zaman tercih edilen bir malzeme olmuştur. Bu nedenle seramik her çağda popülerliğini sürdürmektedir. En sevdiğiniz yerlerin duvarlarında ve yerlerinde yaptığımız seramik kaplamaları görenleri hayran bırakacaktır.

Egem Mozaik

Egem Mozaik firması seramik, mozaik ve lavabo üretimi yapan bir firmadır. Firma bünyesinde bulunan Arge ekibi tarafından en şık ve fonksiyonel ürünler tasarlanmakta ve en kaliteli malzeme ve işçilik ile üretimi yapılmaktadır. Standart olarak üretilen ürünlerin tümü firma web sayfasında sizler için sunulmaktadır. Ürün görselleri ve detaylı açıklamaları ile birlikte her bir ürüne kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bu ürünlerle yapılan uygulama alanlarına göz atabilirsiniz. Dilerseniz standart ürünlerden seçimler yapabilir, dilerseniz de proje bazlı olarak kendinize özel tasarım ve üretim talebinde bulunabilirsiniz.  

Editör: Adıyaman Haber