MAVİ MARMARA SALDIRISININ YILDÖNÜMÜNDE ADIYAMANLI ŞEHİT FAHRİ YALDIZ MEZARIBAŞINDA ANILDI
 
Mavi Marmara saldırısının yıldönümünde Adıyamanlı şehit Fahri Yaldız mezarı başında anıldı. Şehit Fahri Yaldız’ın için yapılan anma törenine Adıyaman AK Parti milletvekili Dr.M.Murtaza Yetiş, İHH Yader Başkanı Abdurrahman Gürbüzcan, AK Parti Adıyaman yönetim kurulu üyeleri ve STK temsilcileri katıldı.
Kuranı kerim okunmasından sonra bir açıklama yapan Yetiş şunları söyledi.“Mavi Marmara menfur saldırısı bizim için  yüreklere ve dimağlara hüzünle nakşedilen bir gün. Mavi Marmara saldırısı mazlum ile zalimin, duyarlı ile duyarsızın, iyi ile kötünün, birbirinden ayrıldığı hezeyanı yüksek trajik bir saldırıdır. Bu saldırı aynı zamanda zulmü kendine ilke haline getirmiş İsrail devletine de dur denilebilecek dönüşümün miladıdır.  
Her yaptığı zulüm yanına kar kalan ve Uluslararası hukuku hiçe sayan İsrail en sonunda suskun insanlığın vicdanında Türkiye tarafından mahkûm edilmiştir. Bu saldırı esnasında zulme başkaldıran, insani duyarlılığı yüksek, mazlumdan taraf olarak şehadete yürüyen Adıyamanlı şehidimiz Fahri Yaldız kardeşime ve diğer tüm şehit kardeşlerime yeniden Allah’tan rahmet, yakınlarına da sabır ve metanet diliyorum.”
Editör: Adıyaman Haber