Adıyaman Kent Konseyi yeni atanan Emniyet Müdürü Metin Alper’i makamında ziyaret etti.

Kent Konseyi Başkanı Sinan Temel, ile gelişleri ile birlikte pozitif bir havanın oluşmasına vesile olan Emniyet Müdürü Metin Alper ile samimiyeti, girişkenliği ve çalışkanlığı ile kısa zamanda Adıyamanlıların gönlünde taht kurduğu ifade ederek, şöyle devam etti:
“Şehrimize göstermiş olduğu bu samimiyet ve hassasiyetten dolayı teşekkür ediyoruz. Bir memleketin emniyet güçlerine güven duyması huzur ve düzen bakımından çok önemlidir. Bu anlamda kısa zamanda olumlu ve güven verici bir ortam oluşturan sayın müdürümüzün çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Adıyaman Kent konseyi olarak, Adıyaman’ın huzur ve güveni konusunda her zaman için şahıslarının ve emniyet teşkilatının yanında olduğumuzu ifade ediyor çalışmalarında üstün başarılar diliyoruz. Bu duygularımızla birlikte geçtiğimiz günlerde İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan menfur hadiseden dolayı taziyetlerimizi paylaşıyor, bütün emniyet teşkilatına başsağlığı diliyoruz. Şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Metin Alper ise Adıyaman’a gelir gelmez gördüğü sıcak, samimi ve yakın ilgiden dolayı çok memnun olduğunu söyleyerek, “Gördüğüm bu sıcak ve yakın ilgi var olan çalışma azmimizi ve motivasyonumuzu arttırdı. Gelmeden önce Adıyamanlıların her zaman için devletinin ve güvenlik güçlerinin yanında olduğunu duymuştum. Bunu Adıyaman’a geldikten sonra daha iyi anladım. Bu anlamda ben de bütün Adıyamanlılara gönülden teşekkür ediyorum. Adıyaman’ın ve Adıyamanlıların huzur, düzen ve güveni için bütün birimlerimiz ile üstün gayret gösteriyoruz. Değerli halkımızın her zaman olduğu gibi bize güvenmelerini ve yeri geldikçe destek ve kolaylık sağlamalarını diliyorum.” şeklinde konuştu.

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber