Maltepe otelleri İstanbul konaklama ihtiyacınız için hizmet vermektedir. Maltepe bölgesinde hem merkezi bir konumda olsun hem de kaliteli bir konaklama hizmeti sunulsun istiyorsanız Macity Otel ile iletişime geçebilirsiniz.

Maltepe Otel alanında her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve bunu sağlamak adına en kaliteli hizmet içeriklerini en uygun fiyatlarla sizlere sunmayı hedefleyen Macity Otel bugüne kadar birçok memnun müşteriye hizmet vermiştir. Tüm konaklamalarınız için farklı oda alternatifleri ile sizlerin eksiksiz bir şekilde evlerinizde gibi hissetmenizi sağlamaktadır. Online rezervasyon desteği ile hemen rezervasyon yaptırabilirsiniz.  

Macityhotel.com Özellikleri ve Ödeme Şekilleri

macityhotel.com ‘un temel dayanağı insan gücüdür. Konaklama hizmetlerinde sayı bakımından çokluk arz eder insan gücünden yararlanılır. Teknoloji ve hizmet anlayışı ile değişiklik gösteren zevk ve modaya uyumludur. İşletme her zaman daha kaliteli hizmet sunmak işlediğinden teknoloji yeniliklerden sürekli olarak yararlanır. Genel bakım ve temizlik hizmetlerinde kullanılan gelişmiş makine ve malzemelerin, mutfak ve servis hizmetlerinde iş kolaylaştırmak ve hızlandırmak amacı ile gelişmiş yeni ekipmanlar kullanılır.

Zaman sınırlaması yoktur. Günün 24 saati, haftanın 7 günü, bütün bir yıl boyunca misafirlerine hizmet sunar. Misafirler dinlenir ve tatil yaparken kaliteli personeli ile Macityhotel.com hizmetlerini sunar. Oda satışları misafirlerin Macityhotel.com ‘a başvurması ile başlamaktadır. Ödemeler olarak kredi kartı ya da peşin olarak yapılır.

Editör: Adıyaman Haber