Kimyasal reaktörler, işleme endüstrilerinde ayrılmaz bir rol oynamaktadır. Bu yüzden güvenli, güvenilir, kaliteli ve uyumlu kimyasal reaktöre ihtiyacınız vardır. Kimyasal reaktörler, farklı kimyasal reaksiyonların gerçekleştiği kapalı hacim türleridir. Ayrıca, kimyasal proses analizinin yanı sıra çeşitli kimyasal reaksiyonları yürütmek için bir proses kabı olarak da tanımlayabilirsiniz.

Uygulama gereksinimlerinize bağlı, toplu kimyasal reaktör, sürekli karıştırmalı tank kimyasal reaktörler, fiş akış reaktörleri, yarı partili, kimyasal reaktörler, katalitik kimyasal reaktör olarak seçebileceğiniz beş ana kimyasal reaktör türü vardır. Kimyasal reaksiyon kaplarının geleceği, kimyasal reaktörleri mevcut boyuttan daha küçük yapma beklentileriyle parlak. Tüm kimyasal reaktörlerin, mikroreaktörler olarak bilinen bilgisayar masaüstünüzün boyutuyla ilgili olmasını beklemelisiniz. Bu, kimyasal reaktörleri satın almak için yatıracağınız sermaye maliyetini azaltacaktır. Bunun dışında, belirli kimyasal reaksiyonlar için kullanılan kimyasalların miktarını azaltacaktır.

Özetle, hem ucuz hem de sizin için çok güvenli olan kimyasal reaktörler kullanacaksınız.

Kimyasal reaktörlerin yapımında kullanabileceğiniz farklı malzemeler bulunmaktadır. Kimyasal reaktörlerin yapımında kullanabileceğiniz başlıca malzeme türleri.

  • Östenitik Paslanmaz Çelik Malzemeler
  • Süper Östenitik Paslanmaz Çelik Malzemeler
  • Dubleks ve Süper Dubleks Paslanmaz Çelik Malzemeler
  • Nikel Alaşımları ve Süper Alaşımlı Malzemeler
  • Titanyum Malzemeler
  • Kaplama Malzemeleri
Editör: Adıyaman Haber