Müşteri ziyaretlerinde ya da fuar ve tanıtım organizasyonlarınız da, markanızı tanıtabilmek ürün ve hizmetlerinizden müşteri ya da müşteri adaylarına haberdar edebilmek için en iyi yol hazırlanan kataloglardır. Sizler de markalarınız için geleneksel yollarla,  kurumsal tasarım normlarına uygun olarak katalog basımı yaptırmak istiyorsanız Magna Basım sitesi tam aradığınız platformdur. Katalog basımı işleriniz için yüksek tecrübe sahibi personel, birinci sınıf ve en kaliteli makine parkuru ve tasarımdan grafiğine, renginden basım aşamasına kadar sizlere yardımcı olmaktadır.

Site üzerinde yapılan işlerde, basım ve basımevlerinden talep edebileceğiniz tüm ürün ve hizmetler ile piyasada üst sıralarda bulunduğunu görebilirsiniz. Katalog basımı için yüzlerce referans ile tasarladığı şekil, renk ve sayfa yapısına en uygun ve doğru tercih yönlendirmelerini yaparak işlemlerinizi hızlı ve kaliteli olarak çözüme ulaştırmaktadır.

Katalog Firmanın Aynasıdır

Katalog basımı, tasarımları kadar hassas bir mevzudur. Dijital iletişim araçları en yaygın şekilde kullanılmasına rağmen, katalog tasarımları halen büyük önem taşımaktadır. Bu kataloglar firmanız hakkında geniş bilgilere yer vermektedir. Katalog basımı işlemine geçmeden evvel, çeşitli modelleri inceleyebilir ve sizlere en uygun modeli seçebilirsiniz.  İçerik tasarımları ve grafik şekilleri tasarlanıp size sunulur ve onayınıza istinaden basıma geçilir.

Kataloglarda kullanılacak resimlerden modellere kadar, ürün tanıtımlarından yazılara kadar hepsi belirli bir silsile ve sıra takip eder. Magna Basım sitesi, katalog tasarımlarınızı, birinci sayfasından son sayfasına kadar en ince ayrıntı ve modellerle hazırlamaktadır.

Katalog Basımı Hakkında Bilgi Almak İçin: https://www.magnabasim.com/urun-ve-hizmetler/katalog

Editör: Adıyaman Haber