Kalıphaneler, imalathaneler, üretim tesisleri ve fabrikalar günümüzde çok önemli bir yere sahiptir. Bir çok personelin çalıştığı bu kurumlar ülkenin üretimi açısından oldukça mühimdir. Bir imalathanede genellikle hırdavat malzemeleri oldukça yoğun kullanılır. Takımlar bir üretim fabrikasının vazgeçilmez ürünleridir. Tornavida, çekiç gibi takımların belli bir alanda saklanması önemlidir. Takımların kaybolmaması için ve maddi bir külfet oluşmaması için atölyelerde bir takım ürünlerin kullanılması zorunluluktur. Bu ürünlerin başlıcası çalışma tezgahı olmaktadır. Metalden yapılan bu çalışma tezgahı modelleri için yandaki adrese tıklayınız.

Takım tezgahları profil kasadan imal edilir. Üzerinde birkaç tonluk malzeme taşıyabilir. Bunun nedeni demirden üretilmiş olmasından kaynaklanır. Genellikle takım asma panolu , çekmeceli ve raflı modelleri mevcuttur. Bu ürünler son derece uzun ömürlüdür. Atölye ortamında çalışanların elbiselerini değiştirip saklaması için de bir takım ürünler bulunur. Bu ürünlere metal olarak soyunma dolabı verilebilir. 6’lı ve 4’lü soyunma dolabı modelleri için yandaki adrese tıklayınız. Madeni eşyalar metal malzemeden üretilir ve uzun ömürlüdür. Çelik eşya alanında günümüzde bir çok dekorasyon ve üretim firması bulunur.

Teknolojik gelişmelere bağlı olarak personel dolabı modelleri de güncellenmektedir. Çelik dolap bir üretim tesisinin olmazsa olmaz ürünleridir. Kilitli metal dolap satın almadan önce kalın bir saçtan üretilmiş olmasına dikkat edilmesi gerekmektedir. İnce malzemeden yapılan ürünler zamanla kırılmaktadır. Kilitli çelik dolap modelleri elektro statik toz boya ile boyanır. Temizlenmesi oldukça basittir. Hafif nemli bir bezle metal dolaplar kolaylıkla temizlenir. Cep telefonu dolabı modelleri yüksek kaliteli Ereğli Dkp sacından üretilir. Bu ürünler küçük gözlere sahiptir. Emanet dolabı olarak da kullanılmaktadır. Fakat genellikle cüzdan ve küçük eşyaların saklanması için ideal ürünlerdir. Temizlik dolabı modeli de çelik eşya alanında oldukça kullanılmaktadır. İçerisindeki seyyar raf ve elbise askı kancaları nedeniyle bir çok eşyayı depolamaktadır.

Büro ve ofis ortamın bir çok değerli belge ve doküman bulunmaktadır. Dosyaların ve klasörlerin saklanması için bir ürüne ihtiyaç bulunmaktadır. Çelik eşya ürün yelpazesi son derece geniştir. Evrak ve dosyaların saklanması arşivlenmesi amacıyla dosya dolabı modelleri oldukça yoğun kullanılır. Çelik dosya dolabı modelleri için yandaki bağlantıya tıklayınız. Metal klasör dolapları içerisinde seyyar raflar bulunur. Raflarda dosyalar arşivlenir. Kilitli çelik dosya dolapları sayesinde ofis ortamında hırsızlık ve kayıp belge sıkıntıları çözülmektedir. 50 yıllık deneyimli kadrosuyla Engin Metal Çelik Eşya firması geniş çelik eşya ürün yelpazesi sahiptir. Firma ile iletişime geçerek ofis ve fabrikalarınıza uygun metal dolapları tercih edebilirsiniz.

Editör: Adıyaman Haber