10 Eylül 2018 Pazartesi günü başlayacak kayıtlar için GASMEK’in web sitesinden online başvuru yapılabilecek.

2018-2019 eğitim dönemine yeniliklerle başlayacak GASMEK, her yıl eğitim verdiği branş ve kurs merkezi sayısını artırarak hizmet alanını genişletti. Bu yıl eğitimlerine birçok branş ekleyen merkez, 345 branşa ulaştı.

Yeni bir meslek sahibi olmak,  yeteneğini keşfetmek ya da aile bütçesine katkıda bulunmak isteyen herkese kapılarını açan GASMEK, yıllardır verdiği ücretsiz eğitimlerle kendini geliştirmek isteyen Gazianteplilere destek verdi.

Kursiyerlerin özgüven duygularını geliştirebilmeyi, geleneksel ve modern el sanatlarını tanıtabilmeyi, kişilerin yeteneklerini ortaya çıkararak öğrenme, iş ve yaşam becerileri kazandırmayı, unutulmaya yüz tutmuş geleneksel el sanatlarını canlandırmayı ve gelecek nesillere aktarılabilecek insanları yetiştirmeyi amaçlayan GASMEK, yeni dönem için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Gaziantepliler, 10 Eylül tarihinden itibaren başlayacak olan online kayıt işlemi öncesi GASMEK eğitimleri ve branşları hakkındaki en güncel bilgilere, www.gasmek.org.tr adresinden ulaşabilecek.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha