Hergün yüzlerce insan mutsuzluğa doğru sürükleniyor. Mutsuz umutsuz bir toplum oluşuyor. Nasılmı;anne baba ve çocuklar arasında sürekli çatışma hali trafikte insanlar arasında patlamaya hazır dinamit durumu
Bu ne ya diye durup düşünmek yok Ne bu ilkelleşiyor muyuz yoksa kelimler mi azaldı ifade etmeye kendimizi konuşmayımı yoksa düşünmeyimi yitirdi insanlık. Bununlada bitmiyor12 –13 yaşındaki çocuklar evlerindenailelerinden kaçıyor .nedenlerini araştırmak yeriner herkes€ birnibirini yargılııyor. Kalies€iz in€sanlar yetiştiriyor izlediğiömimiz €saçnma içi boş proglamlar evet kalitemizi düşüren dinlediğimiz müzik izlediğimiz film ve programlar.aynı zamanda yüks€selten de bu programlar.kalteliy€se kaliteli bir toplum olabiliri€siriz eğer izelers€ek.yok böyle geldi böyle gider diyenblerin allah €sonunu hayırgetiriri umarım. Nas€ıl€sa milletler hakkettiklerinii bulurlar hakkettikleri yere varırlar.
Mutsuz umutsuz bir toplum oluşuyor her geçen gün . ailelerde hergün sürekli bir gerginlik memnuyetsizlik hali . oniki onüç yaşındaki çocuklar evlerinden ailelerinden kaçmakta soluğu ya barda ya tv programında yada kendinbi nerde yok edecekse orda almakta.
Nedenlerini sorgulamak yerine herkes birilerini suçlama yolunu tercih etmekte. Kim haklı derseniz bence gençler. Nedeni çok basit .televizyonlar gazeteler dergilerin çoğunda toplumumuzu yansıtmayan değerlerimizle uzaktan yakından ilgisi olmayan magazin programları birinden bitip diğerinde başlayan aile faciası niteliğindeki programlar.biz bunlar değiliz onlarda biz.peki kim bunlar diyen yokmu aranızda izlemeyin böyle programları ki böyle Basit kalitemizi düşüren programlar yapmasınlar.
Gazetelerin neredeyse sür manşetlerine bile magazin koymuşlar. Bize ne sibel canın bikinisinden tangasından dedğimiz anda birşeyler değişmeye başlayacak. Zaten insanlar okumuyor az bir okuma arzusuda farklı yönlere kaydırılıyor. Gençlik ne yapsın dememek elde değil işte. Gençlikteki değişime aile doğal ollarak ayak uyduramıyor ve çatışmalar hat saflara çıkıyor. Varolma çabası içindeki gençler doğal olarak mutsuz oluyor hayatta bağlandığı değerler yok iletişim deseniz yok, peki ne yapmak gerek suçlamayı yargılamayı bırakıp çözüm yollarını bulmak gerek. O bunalım arebesk programları, çıkışı kendini satarak (dansını, fiziğini görüntüsünü ) bulmaya çalışan programlar yerine özümüzü yansıtan sevgiye inanca hoşgörüye dayanan kaliteli programlar yaparak yaptırtarak aşabiliriz. Bize sunulanı ret etme hakkına sahibiz her önümüze geleni kabul etmek dışında ret etme hakkına sahibiz ve gerkli durumlasrda kullanıldığında emin olun yarar sağlayacaktır.
Editör: Adıyaman Haber