Adıyaman’da yılın 4 mevsimi 7’den 70’e tüm vatandaşlara hizmet veren Adıyaman Belediyesi Spor Kompleksindeki yenileme, genişletme ve düzenleme çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, kompleksin yeni haliyle vatandaşlara çok daha iyi hizmet vereceğini dile getirdi.

Karapınar Mahallesi’nde bulunan Adıyaman Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzunda sürdürülen çalışmalar ile ilgili yetkililerden bilgi alan Başkan Kılınç, inceleme sonunda yaptığı değerlendirmede, “Her yıl yaz ve kış mevsimi ayırmadan binlerce hemşerimize spor yapma imkanı sunan spor tesislerimizde geniş çaplı bir düzenleme çalışması gerçekleştiriyoruz. Yapılan düzenlemelerden sonra tesisimiz birçok yeni alan kavuşturularak, bir kompleks kalitesinde halkımıza daha kaliteli hizmetler sunacak.” dedi.

Tesiste mevcut alanının genişletilerek yeni sportif alanların oluşturulacağını da müjdeleyen Başkan Kılınç, sözlerini şöyle tamamladı.

 “Tesisimizde bazı alanları değerlendirmek için çeşitli projeler hazırlandı. Bu alanlarda hem bayanlar hem de baylar tarafından kullanabilecek jimnastik, plates ve aerobik seansları ile fitness salonları oluşturması planlanıyor. Aynı zamanda kafeterya, hamam, sauna, jakuzi, şok havuzu, buhar odası ve tuz odası gibi vatandaşların rahatlıkla kullanabilecekleri yeni alanların da oluşturulması için düzenleme çalışmaları devam ediyor. Bu konuda arkadaşlarımız gayretli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah en kısa sürede bu çalışmaları tamamlayıp, tesisimizi yeni ve tam kapasiteli haliyle halkımızın hizmetine sunarız.”

Kaynak : PHA
Kaynak: pha