Başlayacak, başlıyor derken nihayet bugün, evet evet o büyük gün bugün. Tüm kitapseverlerin heyecanla beklediği Adıyaman Kitap Fuarı bugün başlıyor.

Gözümüz aydın demek istiyorum, zira bu günü bir okur olarak heyecanla bekliyordum. Düşünsenize birçok yayınevi, birçok yazar bir arada. Benim için bundan büyük zenginlik olamaz.

Gümbür gümbür bir fuar geliyor. Herkesi ama herkesi bu eşsiz fuara davet etmek farz oldu benim için. Yalnız belirtmek istiyorum ki, kitaplar ısırmaz, alerji yapmaz, mideye dokunmaz... VS. Anlayacağınız olumsuz hiçbir yan etkisi yok. O sebepledir ki lütfen kitapları inceleyelim, şöyle elimize alıp arka kapak yazısına göz atalım. Sayfalarını karıştırıp her kitabın kendine has hikayesinin eşsiz kokusunu ruhumuza çekelim. Biliyor musunuz her derde devadır. Herkes aradığını bulur kitaplarda. Önyargılardan uzak bir biçimde her tarz kitabı alıp okuyun. Ben de fuar boyunca sık sık orda olup kitap ruhuna destek olmaya çalışacağım. Buyrun gelin. 

Şimdi güzelim memleketimizde mümkün olduğunca sansürsüz yapılmaya çalışılan bu özel fuar için, Adıyaman Belediyesine, Kültür İşleri Müdürlüğüne, Yaşar Kırtasiyeye ve adını unuttuğum tüm kitap dostlarına sonsuz teşekkürler. Lütfen bu gelenekleşsin, her yıl eksiksiz yapılsın. Adıyaman'ımızın buna ihtiyacı var. Tek çözüm okumak.

Instagram : nazantastan1