Evinizde en çok kullandığınız odanız hangisi? İlk akla gelen cevap salon veya oturma odası olsa da yeni nesil ev konseptlerinde dekorasyon anlamında en büyük pay mutfağa ait. Amerikan mutfak ve country tarzı ev konseptlerinde de ön plana çıkan mutfak tasarımları için tezgah aydınlatması birincil öneme sahip. Haydi gelin, mutfak aydınlatması nasıl olmalı kısaca bahsedelim.

Yenilikçi, modern ve estetik yaklaşımlar mutfak konseptleri üzerinde etkili olurken tezgah aydınlatması kullanmak mutfağın görünümünü ve tarzını ortaya çıkarır. Gün ışığının yetersiz kaldığı zaman dilimlerinde mutfak kullanımını işlevsel hale getiren tezgah aydınlatma sistemleri, şık ve kusursuz bir görünüm için ideal bir çözüm meydana getirir. Tezgah arası aydınlatma sistemleri, raf altı aydınlatmaları veya aydınlatmalı entegre raf sistemleri gibi birçok farklı seçeneğe göz atmanız mümkün. Mutfak konseptinize ve en önemlisi zevkinize uygun bir mutfak aydınlatması ile içinize sinecek bir mutfak yaratabilir, mutfağınızda çok daha şık bir görünüm ortaya koyabilirsiniz. Tezgah arası aydınlatma sistemlerinin yanı sıra mutfağınızda ön plana çıkarmak istediğiniz cam raf bölmeleri için de raf aydınlatma profili tercih etmeniz mümkün.

Hafele Loox Tezgah Aydınlatma

Aydınlatma ihtiyacı mutfağın hangi bölümünde olursa olsun tercih edebileceğiniz birçok modeli bir arada sunan Hafele Concept koleksiyonunu inceleyebilir, dünya standartlarında üretilen mutfak aydınlatma çeşitleri ve birbirinden farklı tezgah aydınlatma modelleri ile tanışabilirsiniz.

Yenilikçilik yaklaşımıyla oluşturulan Loox aydınlatma sistemleri içinde yer alan, mutfakta tezgah arası, baza, açık raf veya cam kapakları aydınlatma amaçlı kullanılan şerit LED’ler tercih edilebilir. Mekanı aydınlatırken enerji tasarrufu da sağlayan şerit aydınlatması farklı ışık senaryolarıyla da kullanılabilmektedir. Loox mutfak aydınlatma sistemlerinden bir diğeri olan LED tezgah arası aydınlatma modelleri de dolap ve raf altı kullanım için uygun olup zarif ve estetik bir tasarımla kurgulanabilir. Yüzeye kolay bir biçimde monte edilebilir olması nedeniyle pratiktir, tezgah için göz yormayan yumuşak ve sıcak bir enerji akışı sağlar. Tezgah aydınlatması için en güncel trendleri bir arada görmek için Hafele Concept koleksiyonuna hemen göz atabilirsiniz.

Editör: Adıyaman Haber