Özel zamanlar, kutlamalar ve evlenme teklifi gibi organizasyonlar için yat kiralamak tercih ediliyor. Hatta gezilere özel boğaz turları için de zaman zaman lüks yatların kiralanması gerekebiliyor. Ancak yat yat kiralama İstanbul işlemi, iyi araştırılması gereken bir konu. Çünkü yatın teknik ekipmanlarından, mürettebatına kadar her şey organizasyonun kusursuzluğu için çok önemli.

İstanbul’un En İyi Yat Kiralama Ekibi

İstanbul yat kiralama firması olan bu işletme, boğaz turlarından düğün organizasyonlarına, doğum günü partilerinden sünnet kına gecesine kadar her türlü özel güne lüks yat kiralama hizmeti veriyor. Üstelik işletmenin İstanbul’da yat kiralama fiyatları sektöre öre hayli uygun. Sizler de özel günlerinizde konuklarınız lüks bir yatta karşılamak istiyorsanız hemen iletişime geçin.

Uzman Ekip ve Mürettebat

yatkiralamaistanbul.com İstanbul yat ve İstanbul yat kiralama işletmesi eğitimli ve profesyonel bir mürettebata sahip. Özel zamanlarınız için kiraladığınız tekne ve yatların rotalarını siz belirliyorsunuz. Ayrıca özel günleriniz için yemek organizasyonu ve süsleme de sağlanıyor. Yemekler alanında uzman aşçılar tarafından hazırlanıyor.

Muhteşem Hava Gösterisi

Evlenme teklifi, düğün, kına gecesi, bekarlığa veda gibi organizasyonlarda havai fişek gösterisi olmazsa olmaz. Yat kiralama İstanbul ve çevresinde pek çok firma tarafından sağlanmıyor. Ancak bu firma muhteşem hava gösterişli, yemekleri, lüks ve yen yatları, güler yüzlü ekipleri sayesinde her zaman bir adım önde olmayı başarıyor. Üstelik çok uygun fiyatlara.

Editör: Adıyaman Haber