Köy muhtarları ve köy heyetiyle bir araya gelen İl  Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, yapılan ve yapılması düşünülen çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Ziyaretleri neticesinde genel bir değerlendirmede bulunan Erdoğan, zaman ve imkanların el verdiği süre içerisinde köylerin geri kalan ihtiyaç ve taleplerinin kısa süre içerisinde tamamlanacağına vurguladı. 

Erdoğan, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, "Bugün İlimize bağlı Ekinci, Yenice, Yapraklı, Akyıldız, Akçeveren ve İkizce köylerimizi ziyaret ederek, gerek devam eden altyapı çalışmalarını, gerekse de önümüzdeki süreçte yapılması düşünülen diğer hizmetleri muhtarlarımız ve köy heyetiyle beraber hoş sohbet çerçevesinde değerlendirerek görüş alışverişinde bulunduk.  Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, hükümetimizin, AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Sayın Ahmet Aydın ve Sayın milletvekillerimizin, Sayın Valimiz Mahmut Çuhadar, İl Başkanımız Sayın Mehmet Dağtekin'in başkanlığında il ve ilçe teşkilatlarımızın destekleriyle hedeflediğimiz hizmetleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz.

Zaman ve imkanlar dahilinde her zaman değindiğimiz üzere köylerimizin görünümünü şehir merkezlerine kavuşturmaya İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi olarak var gücümüzle devam edeceğiz. Rabbim devletimize ve milletimize zeval vermesin." ifadelerine yer verdi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha