Adıyaman Belediyesi tarafından tarihi Oturakçı Pazarı’nda gerçekleştirilmesi planlanan restorasyon çalışmaları için mülk sahipleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, projenin hayata geçirilmesiyle Oturakçı Pazarı’nın cazibe merkezi haline geleceğini söyledi.

Daha önce de birçok kez Oturakçı Pazarı’nda iş yeri bulunan esnaflarla bir araya gelen Başkan Kılınç, esnaflar gibi mülk sahipleriyle de fikir alışverişinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede yaptığı konuşmada, projenin Adıyaman’a çok büyük değer katacağına inandığını söyleyen Başkan Kılınç, “Projenin tamamlanması durumunda ilimiz turizmi için bir cazibe merkezi konumuna gelecek olan Oturakçı Pazarı inşaatı için gerekli tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Adıyaman’ımıza hak ettiği değerleri kazandırmak için başlattığımız çalışmaların en önemlilerinden bir tanesi olan Oturakçı Pazarı projemize vereceğiniz değerle hem siz, hem de kentimiz kazançlı çıkacaktır.” diye konuştu.

Başkan Kılınç’tan projenin detayları hakkında bilgiler alıp, merak ettikleri sorulara cevap bulan mülk sahipleri ise projenin önemine dikkat çekerek, bu konuda büyük bir özveri gösteren Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a ve diğer emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha