Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ın talimatları doğrultusunda asfalt serim işlemlerini başlatan Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı çalışanlar, 2 ayrı ekiple farklı noktalarda faaliyetlerini yürütüyor.  

2 finişer eşliğinde cadde ve sokakları BSK (Bitümlü Sıcak Karışım) asfaltla buluşturan ekipler, önceki gün Mimar Sinan Mahallesi’nde birçok güzergâhı asfaltla buluştururken, şu sıralar Ünal Petrol doğusundan başlayarak, Gürbüz Camii civarındaki sokaklara asfalt seriyor. 

Öte yandan asfalt yatırım işlerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Mithat Töken, çalışmaların buradan sonra 1. Çevreyolu’nda yoğunlaşacağını belirterek, asfalt sezonunu çok iyi değerlendireceklerini söyledi. 

Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerine, çalışanlarına ve Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a teşekkür eden mahalle sakinleri, mahallelerinin her geçen gün daha da güzelleştiğini dile getirdi. 

Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, “Gönül Belediyeciliği’ ile halkımıza hizmet edeceğiz dedik. Öylede yapıyoruz. Bu henüz çalışmalarımızın bir başlangıcı, vatandaşlarımızın en güzel hizmeti alabilmesi için gayret ediyoruz. Şehrimizde yaşayan herkesin daha rahat ve konforlu ulaşımı için, insan odaklı faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Adıyaman’ımıza yakışmayan her türlü kusuru ve eksikliği tespit ediyor, anında düzeltme yoluna gidiyoruz."dedi.

Bugün yapılan asfalt çalışmalarını yerinde incelediklerini sözlerine ekleyen Kılınç, "Asfalt konusunda adeta bir seferberlik başlattık. Şehrimizin ulaşım sorununa derman olmaya devam ediyoruz. Tek bir cadde ve sokağın asfaltsız kalmamasını hedefliyoruz. Mesai mefhumu gözetmeksizin görevinin başında olan tüm personelimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha