İhtiyaç sahibi aileye Ramazan kolisi götürürken yaşamını yitirdi

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde ihtiyaç sahibi bir aileye yardım kolisi götürmek için evinden ayrılan muhtar Göksu, Mimar Sinan Parkı'ndan geçerken yere düştü.

Vatandaşların durumu fark etmesi üzerine sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Göksu, özel bir hastaneye kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan Göksu tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Eskisaray Mahalle Muhtarı Mahmut Göksu ölüm haberini duyan sevenleri hastaneye akın etti.

7 yıldır Eskisaray Mahalle Muhtarlığı yapan Göksu cenazesi yarın yeni mezarlıkta  toprağa verileceği öğrenildi.

Başkan Kılınç: Adıyaman’ın sevilen simalarından biriydi

Eskisaray Mahalle Muhtarı Mahmut Göksu ölüm haberini duyan Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç,” Mahmut Göksu Adıyaman’ın sevilen simalarından biriydi. Vatandaşlar ve Adıyaman Halkı tarafından sevilen bir insandı. Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ailesine sevenlerine başsağlığı diliyorum." dedi.

Dernek Başkanı Taş: Şaka yapılıyor sandık ama bu sefer şaka çıkmadı

Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, "Eskisaray Mahalle Muhtarı Mahmut Göksu kardeşimiz bizim sevdiğimiz bir muhtarımızdı. İftardan sonra yardıma muhtaç bir aileye yardım kolisi dağıtmak için muhtarlığa gittiği esnada kalp krizi geçirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı ve hayatını kaybetti. Ölüm haberini duyduğumuzda her zamanki gibi şaka yapılıyor sandık ama bu sefer şaka çıkmadı. Çok üzgünüz Adıyaman bir renkli simasını kaybetti. Allah rahmet eylesin." dedi.

59 yaşında hayatını kaybeden Muhtar Göksu, evli ve 3 çocuk babasıydı.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :

Kaynak: pha