Şanlıurfa'da önceki gün etkili olan kar yağışı ve sonrasında buzlanma nedeniyle birçok araç sürücüsü buzlanan yollarda mahsur kalırken, bir yandan gece boyunca ve günün erken saatlerinden itibaren yol açma ve tuzlama çalışmalarını sürdüren Karaköprü Belediyesi'ne bağlı ekipler öte yandan yollarda mahsur kalan vatandaşları da unutmadı. Karaköprü Belediyesi bağlı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli  Şanlıurfa- Gaziantep otoban yolunda mahsur kalan araçlarda bulunan vatandaşların mağdur olmaması için yiyecek ve içeceklerin bulunduğu kumanya paketleri dağıttı. 
Geceden beri yolda kalan vatandaşların aç kalmaması ve yolda mağdur olmaması için harekete geçen Karaköprü Belediyesi 2 bin paket kumanyanın dağıtımını gerçekleştirdi.  Uzun süre yolda mahsur kalan ve buzlanma nedeniyle ilerlemekte zorlanan sürücüler Karaköprü Belediyesi'nin bu jestine teşekkürle karşılık verirken, yolda oldukları için yiyecek bulmakta zorlandıklarını dile getirdiler.
Öte yandan yolda kalan ve Karaköprü'deki yollarda buzlanma nedeniyle sorun yaşayan vatandaşların 444 9 576 numaralı Karaköprü Belediyesi Beyaz Masa servisini arayarak konumunu bildirmesi durumunda ekiplerin yönlendirileceği belirtildi.


Kaynak : PHA

Editör: Adıyaman Haber