Küçük tatil beldelerinde tatil yapmak isteyenler  akçayı tercih etmektedir. Akçay hem Balıkesir’e hem Edremit’e çok yakındır. Akçay’ın çevresinde gezilip görülecek çok yer vardır. Bunlar arasında Cunda Adası, Assos, Bergama, Truva, Ayvalık, Şeytan Sofrası başta gelmektedir. Güzel çarşısı ve şirin bir görüntüsü vardır.

Akçay’daki Oteller Nasıldır?

Sahili, kumsalı ve eşsiz deniziyle bir kez gidenlerin sürekli uğrak yeri olmaktadır. Antalya, Bodrum kadar turistik bir bölge olmadığı için yabancı turistik fazla yoktur. Daha çok yerli turist vardır. Burada denize sıfır otel arayanlar için farklı seçenekler vardır. Kendine özel plajı, çeşitli aktiviteleri ve gezi turları olan butik otellerin yanında hem otel hem de apart özellikte mekanlar vardır.

Altınoluk Otel Konseptleri Nasıldır?

Altınoluk otelleri içinde otantik havaya sahip konak şeklinde oteller vardır. Bunlar yerli ve yapancı turistlere tarihi ortamda tatil keyfi sağlar. Taksitle tatil rezervasyonu imkanı vardır. Açık yüzme havuzu olan, doğa ile baş başa olmayı sağlayan oteller vardır. Odasında kahvaltı yapmak isteyenler için bu konsept mevcuttur. Çocuklarıyla tatil yapmak isteyen aileler için uygundur. Su kaydırakları, eğlenceli aktiviteler vardır. Altınoluk Edremit havalimanına yakındır.

Akçay’da ve Altınolukta Otel Fiyatları Nedir?

Erken rezervasyon farkıyla Akçay ve Altınoluk’ta ucuz rezervasyon imkânları bulunmaktadır. Altınoluk otel fiyatları Akçay otel fiyatları kişi başı altınoluk için dört yıldızlı otelde doksan beş lira civarı olmaktadır. Akçay’da fiyatlar doksan lira civarındadır. Ancak termal otel, spa otel fiyatları farklılık göstermektedir. Apart otellerde uygun fiyat seçenekleri sunulmaktadır.

Kazdağları’nda Güzel Tatil İmkanı Var mı?

Kazdağları Çanakkale’ye yakın güzel köyleri olan bir bölgedir. Binicilik, doğa sporları ve yürüyüşle tatilini bütünleştirmek isteyenler için güzel bir fırsattır. Fiyatlar her şey dahil, tam pansiyon, yarım pansiyon konseptlerine göre farklılık gösterir.

Editör: Adıyaman Haber