Kuştepe, yaptığı açıklamada, geçtiğimiz günlerde Adıyamanlı vatandaşları Kapadokya ve Halfeti turu yaptırdıklarını anımsattı.

Karadeniz turununda çok güzel geçtiğini aktaran Kuştepe, tura gidenr giden müşterilerin kendilerine internet üzerinden tek tek teşekkür yazısı yazdıkalarını anlattı.

Buna kendisinin çok sevindiğini vurgulayan Kuştepe, şöyle konuştu:

Bende tabiî ki seviniyorum, üç gün önce buradan 3 otobüsümüzü gönderdik. Onlarda sürekli teşekkürlerini bildiriyorlar, şuanda Karadeniz turunu başlattık. Buay 8-9-10-11 Ekim şuanda çok şükür talepte çok, ben bunu böyle devam ettireceğim. Daha önce sadece Nemrut’ta güneşin doğuşu ve batışı vardı. 33-34 senedir bu memlekette bu işi yapıyorum

- BİZDE REZERVASYON İPTALİ YOK

Kuştepe, Bizde iptal olma olayı yok. Kesinlikle vatandaş internete baktığı zaman Veka Turizm güneşin doğuşuna, batışına gidiyor. Adam başı 60 liradır, geliyor. O gün kimse yok ama biz yinede 60 liraya Nemrut Dağı’na vatandaşı götürüyoruz. Onun üzerine bizde söz verdiğimiz zaman 8-9-10-11 Ekim yok müşteri yok, öyle bir seçeneğimiz yok. 4 kişide olsa, 5 kişide olsa, 10 kişide olsa, 50 kişide olsa, biz götüreceğiz dedi.

-ADIYAMANDA BİR İLKİ BAŞLATTIK

Taleplerin kendilerine çok olduğunu anlatan Kuştepe, Adıyaman’da tur anlamında bir ilki başlattık. Talep çok, her dönen bize teşekkür ediyor. Bunu yapmak büyük bir cesaret aynı zamanda. Buda bir ekip meselisidir. 2 tane profesyonel rehberimiz var şeklinde konuştu.

PHA

 

Editör: Adıyaman Haber