Toplantıya Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ve vakfın kurucu üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantıda, divan üyelerinin seçilmesinin ardından Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ‘Adıyaman Üniversitesi Vakfı Mart 2016 Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunu’ okudu ve oy birliği ile kabul edildi.

Ardından sonraki dönem için neler yapılabileceği konusuna geçildi. Kurucu üyelerin vakfın bütçesinin nasıl güçlendirilmesi ve neler yapılması gerektiği konusundaki görüşleri alındı.
Programda konuşan Gönüllü, ‘Değerli üyeler, biz bu vakfı çok iyi düşünceler ile kurduk. Vakfımız Adıyaman Üniversitesi öğrencilerine, Adıyaman Üniversitesine, Adıyaman’ın eğitimine destek olacak, bunların gelişmesine katkı yapacaktır. Bu hedeflere ulaşmayı önemli bulan değerli heyetimizle yılda birkaç kez bir araya gelmek, Adıyaman Üniversitesi ve Adıyaman için önemli bir fırsattır. Vakfımız Üniversitemizin ve şehrimizin gelişmesinde önemli bir araç olacaktır. Vakfımızın gelirlerini artırmak ve düzenli gelir kaynakları sağlamak için çalışmalarımız devam ediyor. Bu amaçla Gaziantep ve İnönü Üniversitesi vakıfları yöneticileriyle görüşmeler yaptık. Vakfımızın tanıtımını yapmak ve faaliyetlerini duyurmak için internet sayfamız kısa bir süre içinde tamamlanacaktır. Hiç şüphesiz önümüzdeki en önemli sorunumuz düzenli ve daha fazla gelir kaynağına ulaşma sorunudur. Amaçladığımız faaliyetlerimizi ancak yeterli gelirimiz olunca gerçekleştirelebileektir. Bunun için değerli üyelerimizin çabasına, desteğine ihtiyacımız var”dedi.
Yapılan açıklamanın ardından bir sonraki toplantı ise Kasım ayında gerçekleştirilme kararı alındı.

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber