İstanbul Sultangazi Belediyesi Ramazan Etkinlikeri çerçevesinde düzenlenen Ezgi Gecesinde Türk Halk Müziği Sanatçısı Tuncay Okutan Sahne Aldı.  

İstanbul’un yeni Gözde ilçelerinden Sultangazi’de, Belediye Başkanlığının Ramazan etkinlikleri kapsamında tertiplediği geceye AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Av.Haci Orhan, Adıyamanlı İşadamları Mustafa Şahin, Üzeyir Polat, Mustafa Tosun, Dernek Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Sultangazi ilçe sakinleri etkinlik meydanında Türk Halk Müziğinin Güçlü Sesi Tuncay Okutan’ın yorumladığı Türkülere eşlik ederek gönüllerince bir akşam yaşadı.
Sultangazi Belediyesinin Geleneksel Ramazan Etkinlikleri, ay boyunca binlerce Sultangazilinin İftar Yemeği programı ile başlıyor. İftarın ardından sahne alan Tuncay Okutan’ın okuduğu bir birinden güzel türküleriyle gece coşkuyla devam etti. Gecenin süprizi ise Okutan’ın okuduğu ilahilerdi. Ramazan ayının ruhuna uygun olarak kutlanan gecede, Tuncay Okutan, okuduğu bir birinden güzel ilahilerle Sultangazi sakinlerinin gönlünü fethetti.
Editör: Adıyaman Haber