İstanbul’daki Adıyamanlılar Vakfı aracılığı ile Sultanahmet Meydanındaki Sanat Çarşısında stand açan Haci Bozkurt ve Mehmet Bağcı, on binlerce yerli ve yabancı turiste Adıyaman’ı tanıtıyorlar.
Sultanahmet Meydanında kurulan “Asırlık Tatlar ve Sanatlar Çarşısı” 94 stanttan oluşuyor. Stantta Türkiye’nin birçok ünlü markası yer alıyor. Adıyaman ise el ürünlerinin sergilendiği tek stant olarak  88 numarada yer alıyor. Çok sayıda vatandaşın katıldığı coşkulu açılış töreninden sonra start veren çarşı yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgisini çekiyor.
Adıyaman’ın büyük bir tanıtımının gerçekleştiği Sultanahmet’teki stant ile ilgili bir açıklama yapan Kommagene Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bozkurt, standın açılmasında büyük gayretleri olan Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal’a, Vakıf Genel Sekreteri Sait Deniz Akar’a ve Adıyamanlılar Vakfı Yönetim kurulu Üyesine teşekkür  etti.
Bozkurt, “Burada görevli 3 arkadaşımız ile birlikte Adıyaman’daki resmi kurum ve kuruluşlardan tek kuruş çıkmadan Adıyaman’ı bir ay boyunca dünya ya tanıtmaktır” dedi.
Haber: Abdulkerim SONKAYA/İSTANBUL
Editör: Adıyaman Haber