Sağlık - Sen Genişletilmiş İl Divan toplantısına katılmak üzere Adıyaman’a gelen Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’yu makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Adıyamanın sağlık alanında ilerleme kaydettiğini ifade eden Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş; Adıyamanda Sağlık Senin İl Divan toplantısı için bulunmaktayız. İl divan toplantısı öncesi Adıyamandaki sağlık kurumlarını ve kurumlarda ki sağlık çalışanlarımızı, idarecilerimizi ziyaret edip hem sorunlara ilişkin hem de Adıyamanın sağlığına ilişkin bilgiler aldık. Bugün ki yaptığımız değerlendirmelerde görüşmelerde Adıyamanın sağlık hizmetleri bakımından iyi bir noktaya getirildiğini özellikle eğitim ve araştırma hastanesiyle birlikte ve diğer sağlık kurumları ile birlikte sağlık hizmetlerinin sunumu noktasında iyi bir noktada olduğunu gördük. tabi bu esnada çalışanlarımızın mutluluğu noktasında buradaki hem çalışma ortamları hem özlük hakları bakımından diğer illere göre daha iyi durumda olduğunu gördük. Sağlık çalışanları fedakarca hizmet ediyorlar. Var güçleri ile gecelerini gündüzlerini katarak bu hizmetleri sunuyorlar. özlük hakları bakımından elbette daha iyileştirmelerin olması gerekiyor. Sendika olarak bunun takipçisiyiz. genel itibariyle Adıyamanda sağlık hizmetleri sunumu bakımından, vatandaş bakımından hem de çalışan memnuniyeti bakımından diğer bölgelere daha iyi olduğunu gördük. Bu anlamda Adıyamandaki sağlık yöneticilerimize sağlık sendikamızın başkanına ve sayın Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu beye teşekkür ediyorum. Çünkü eğer bir il de eğer sunulan hizmetlerde başarılı olunabiliniyorsa bu bir ekip çalışmasıyla oluyordur. Bu anlamda Adıyamanda tabi bu farkı gördük diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ise Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memişe ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

PHA

Editör: Adıyaman Haber