Atık Pil Projesi kapsamında dereceye giren okulları ziyaret eden Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan’a öğrenciler büyük sevgi gösterisinde bulundular.

            Proje kapsamında TOKİ, İl Özel İdare ve Namık Kemal İlköğretim okullarını ziyaret eden Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan’ın okul bahçelerine girmesiyle birlikte etrafında sevgi çemberi oluşturan çocuklar Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan ile buluşmanın keyfini yaşadılar.
Başkan Büyükaslan ile bir araya gelmek ve fotoğraf çektirmek için çaba sarf eden öğrencileri tek tek öpen Başkan Büyükaslan, ara sıra adım atmakta ve yürümekte güçlük çekerken, gördüğü ilgi karşısında büyük bir sevinç yaşadı.
Gittiği her yerde yedisinden yetmişine herkesin kendisini çok iyi karşıladığını belirten Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan; “Belediye hizmetlerimizin yanı sıra insani ilişkilerimizi de üst düzeyde tutmaya çalıştık. Her zaman halkın içinden biri olmaya gayret ettik. Hiçbir zaman kibire ve gurura kapılmadık. Belediye Başkanlığı makamının havasına girmedik, kimseyi küçümsemedik, kimseyi hor görmedik kapımıza gelen herkese, kapısına gittiğimiz herkese sevgiyle, saygıyla yaklaştık. Para, şöhret, nam ve makamlar geçicidir. Önemli olan geride hoş bir seda bırakmaktır. Birçok kesim hala Necip ağabey diyebiliyorsa, Belediyeye yanımıza çok rahat gelip gidebiliyorsa ne mutlu bizlere. Her fırsatta sade bir şekilde esnafımızı, halkımızı okullarımızı, kamu kurum ve kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. Bugünde bir proje kapsamında okullarımızı ziyaret ettik. Okul kapısından girişimizden itibaren öğrenci kardeşlerimizin büyük ilgisine, sevgi gösterisine şahit olduk. Çevremizde oluşturdukları o sevgi çemberi beni çok mutlu etti. Hepsini yürekten kutluyor, gözlerinden öpüyorum” dedi.

 

Editör: Adıyaman Haber