Milli Türk Talebe Birliği Adıyaman şubesi üyeleri tarafından Adıyaman Belediyesi tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana başlatılan destek kampanasına katıldı.

Adıyaman Belediyesi önünde kurulan standa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın yalnızım  sözlerinin ardından Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu tarafından başlatılan imza kampanyasına Milli Türk Talebe Birliği Adıyaman şubesi üyeleri destek vererek imzalarını attılar.

MTTB Adıyaman İl Başkanı Ebubekir Sıddık Kara, kampanyaya ilişkin yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

Adıyaman Belediye Başkanına teşekkür ediyorum.Türkiyede bir ilki başardığı için ilk defa imza kampanyası Adıyaman’da başlatıldı.Cumhurbaşkanımıza yanlız değilsin imza kampanyası başlatarak, bizlerde Milli Türk Talebe Birliği olarak burada imza kampanyasına destek vermek istedik. Kesinlikle biz Adıyamanlılar olarak Cumhurbaşkanımızın yanındayız. Kesinlikle bir an olsun onu yalnız bırakmayacağız. 2001’den sonra tüm İslam aleminin hatta bu vatanın geniş çerçevede tüm İslam aleminin maddi ve manevi olarak yalnızlığını Cumhurbaşkanımız sayesinde bitmiştir. İnşallah bizde bu süreçten sonra Cumhurbaşkanımıza yanlız değilsiniz diyoruz. Ve Cumhurbaşkanımızı Adıyaman’a davet ediyoruz. Bizler Saftan Muattalın torunları olarak, biz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’nı Adıyaman’a davet ediyoruz. Onu burada kucaklamak istiyoruz
Adıyaman Belediyesi Temizlik Personeli Feyzullah Yılmaz ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana benzeyen sesi ile Adıyaman’a davet ederek Dolarları olan vatandaşlara paralarını bozdurmaları konusunda konuşma yaptı.

MTTB Adıyaman Başkan Yardımcısı Onur Yapıcı da Buradan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımıza yanlız değilsin diyerek onun her zaman yanında yanında olacağımızı söylemek istiyorum. Cumhurbaşkanımız yanlız değildir, aslada yanlız kalmayacaktırdedi.
Milli Türk Talebe Birliği Basın Hakla İlişkiler Başkanı Sercan Akbaş, Cumhurbaşkanımızı yanlız bırakmamak için buradayız. Biz Adıyamanlı gençler olarak her zaman Cumhurbaşkanımızın yanındayız, olmayada devam edeceğiz ifadelerini kullandı.

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber