Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hüseyin Özgün, 21 Dönem Milletvekili Hasari Güler, Milliyetçi Hareket Partisi 1.sıra adayı Avukat Recep Kılıç ve yönetim kurulu ile Çelikhan ilçesinde esnaf ziyaretleri yaparak seçim çalışmaları hakkında  vatandaşlara  bilgiler vererek çiftçilerin  sıkıntılarını dinlediler.

 Vatandaşların  yoğun bir ilgisi ile karşılandıklarını ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hüseyin Özgün adayımız Recep Kılıç  ilgi  çok büyük bizlerde  halkımızın bize karşı bu sevgisini  boşa çıkarmayacağız. Onların sıkıntılarını  Türkiye Büyük Millet Meclisinde  savunacak bir adaylarımız var. Çelikhan  ilçemizin en büyük sorunu  Tütün sorunu bunu da çözmek için elimizden geleni  yapacağız dedi.

Özellikle halkın  sorunlarını kendi sorunu  gibi göreceğini ve çiftçilerin  yanında olacağını söyleyen  , Milliyetçi Hareket Partisi 1.sıra adayı Avukat Recep Kılıç bende  bir çiftçi ailesinin bir bireyi olarak   onları çok iyi anlıyorum. Çelikhan ilçemizin İlimizin atan bir kalbi gibi onların tek sorunu  Tütün soruna çözüm bulunması ve ilçelerine hizmet gelmesi biz İlimizi   gelişmesi için ne kadar  hizmet vereceksek  ilçelerimizin gelişmesi içinde ellimizden  geleni yapacağız. İnsanlarımızın  bizlerden beklentiler çok  bu beklentileri yerine  getirmek için  gece gündüz demeden  çalışacağım onlara layık bir evlat ve  Vekil olmak için canla başla çalışacağım dedi.

Editör: Adıyaman Haber