Adıyaman Valiliği tarafından yürütülen eğitim projeleri kapsamında Müftülük konferans salonunda imamlara Beden Dili ve Düşünce Okumanı Uzmanı Riccon İlhan Doğan tarafından şefkat eğitimi verildi.

Adıyaman Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, yaptığı açıklamada, her ay ay başı toplantısında yaptıkları eğitim çalışmaları kapsamında uzman kişiyi davet ettiklerini söyledi.

İmamlara ve görevlilere çeşitli konularda konferans verdiklerini aktaran Öztürkçü, şunları kaydetti:

Bu ayki konuğumuzda valiliğin esas düzenlediği program dahilinde İlhan Doğan adındaki bir eğitimci, değerli bir insan geldi. Konferans verdi, konferansın içinde şefkatin olmadığı yerde şiddet olur, şefkatin olduğu yerde şiddet olmaz konusu işlendi.İmamlarımızın hepsi büyük bir sabırla, titizlikle dinlediler. Canlı bir programdı, canlı bir konferanstı, faydalı oldu. Burada gaye, maksat, en çok çocuklara sahip çıkmak, çocukların eğitimi ile ilgilenmek, zaten kendileri de Adıyaman’ı bir huzur kenti, eğitim kenti olması açısından onların programları var, çalışmaları var, onu uyguluyorlar ve bu konuda konferans vermek sureti ile imamlardan da destek istediler. Onların görüşlerini, bu hususta aldılar. İmamlarda bu manada katkı sağladılar, çok güzel ve faydalı bir konferans olduğuna ben inanıyorum. Bundan sonraki çalışmalarında da zaten imam bizlerle, din adamlarıyla ve iş birliği yapacaklar. Beraber çalışacaklarını ifade ettiler. Bu da bizim açımızdan önemli konudur 

PHA

Editör: Adıyaman Haber