İl Milli Eğitim Müdürü Özkan’dan ARTEG-BİR’e Ziyaret

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, basının eğitim camiasına vermiş olduğu katkılardan dolayı ARTEG-Bir’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Eğitimin sorunlarının basın tarafından ele alınmasıyla birlikte yetkililere katkı sağlanıldığının altını çizen Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, basın emekçililerin yoğun bir tempo ile çalıştıklarını söyledi.

Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Alagöz ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Çelik hazır bulunurken, eğitimle ilgili konulara parmak basıldı.

Basının olmadığı bir yerde sorunların hiçbir şekilde yetkililere ulaşamayacağına dikkat çeken Anadolu Radyo Televizyon ve Gazeteciler Birliği (ARTEG-BİR) Genel Başkanı Rağıp Ersoy, basının altıncı kuvvetine değinirken, “Derneğimiz çatısı altında buluşan tüm arkadaşlarımız faal olarak bu mesleği icra eden basın emekçileridir. İlimizin bütün sorunlarını korkusuzca kaleme alan arkadaşlarımızın tek mücadeleleri memleket sevdalıları olmalarıdır. İlin sorunları her geçen gün artarken, bizler evlerimizde rahat bir şekilde yatamıyoruz. Bundan dolayı eğitim, sağlık, ulaşım gibi sorunların dışında hemen hemen takip etmediğimiz hiçbir konu yok. Bizim için memleketimizin insanlarının rahat bir şekilde hayatlarını sürdürmeleri oldukça önemlidir” şeklinde konuştu.

Özkan, basının ilimiz için oldukça önemli olduğunu belirterek, basın emekçilerinin yapmış olduğu haberlerden dolayı teşekkür  ettiği gibi zaman zaman bu tür ziyaretlerin devam edeceğini vurguladı.

Editör: Adıyaman Haber