Gölbaşı Askerlik Şube Başkanı ve Garnizon Komutanı Binbaşı Serkan İçöz’in tayinin Milli Savunma Bakanlığı Ankara Asal Bölge Başkanlığı’na çıkmasından dolayı Kaymakam Murat Zadeleroğlu tarafından veda yemeği verildi.

Gölbaşı Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, burada yaptığı konuşmada, makamların gelip geçici olduğuna vurgu yaparak, önemli olan ülkeye, vatana ve millete hizmet olduğunu söyleyerek Binbaşı Serkan İçöz’e de gideceği yerde başarılarının devamını diledi.

Garnizon Komutanı Binbaşı Serkan İçöz de yaptığı konuşmada, kendisi için verilen veda yemeğine katılanlara teşekkür ederek, ilçeyi ve ilçedeki insanları çok sevdiğini ifade ederek, Ankara’da da kendilerinin bir evi olduğunu, gelen herkese kapısının açık olduğunu söyledi.

Konuşmalardan sonra Kaymakam Murat Zadeleroğlu, Garnizon Komutanı Binbaşı Serkan İçöz’e plaket takdimi yaptı.

Düzenlenen veda yemeğine Kaymakam Murat Zadeleroğlu, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Belören Belediye Başkanı Mahmut Turan, Balkar Belediye Başkanı Orhan Orhan, AK Parti İlçe Başkanı Nizami Yancar, CHP İlçe Başkanı İlhami Ulu, MHP İlçe Başkanı Mustafa Çırakoğlu, Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, İlçe Emniyet Amiri Fahri Ünal ve davetliler katıldı.

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber