Adıyaman’da gençlerin sana karşı olan ilgisinin arttığına dikkat çeken İl Müdürü Bağcı, ”İl Müdürlüğü olarak Adıyaman’da sadece sportif faaliyetler yürütmüyoruz. Bizler aynı zamanda kentin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamak için Gençlik Merkezi bünyesinde açtığımız kurslarda resim, ebru sanatı, ahşap boyama, müzik ve yabancı dil eğitimlerinin yanı sıra tiyatro ve halk oyunları gibi birçok branşta gençlere ücretsiz kurslarla eğitimler vererek kentin kültürel gelişimine de katkı sağlıyoruz” dedi.
Gençlik Merkezi bahçesinde açık havada düzenlenen resim sergisinin açılışını Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü seyit Ahmet Bağcı, Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz ve Gençlik Merkezi Müdürü Fikret Keleş yaparken, serginin açılışına öğrenciler, protokol üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Gençlik Merkezi bahçesinde açılan ‘Genç Fırçalar’ adlı resim sergisinde sanatın bütün renklerini yansıtan yağlı boya ve kara kalem çalışmalarının yer aldığı tablolar göz kamaştırdı.

Serginin bir hafta boyunca sanatseverler ile buluşmaya devam edeceği bildirildi.

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber