Adıyaman’ın dışarıya açılan penceresi konumunda olan Atatürk Bulvarı’na, Adıyaman Belediyesi tarafından yapay şelale yapımına başlandı.

            Adıyaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapımına başlanan şelale, hizmete girmekle birlikte Bulvar’a ayrı bir güzellik katacak. Aralık ayının sonuna kadar faaliyete geçmesi beklenen bu görsel eserin, yapımı tüm hızıyla devam ediyor.         
            Adıyaman’ın modern bir görünüme kavuşması için göreve geldiği ilk günden buyana şehir genelinde başlattıkları çalışmalara tüm hızıyla devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, yapmış oldukları insan odaklı hizmetleriyle birlikte kente farklı bir görünüm kazandırdıklarını vurgulayarak şu açıklamalarda bulundu:      
            “Birçok eserimizle birlikte şehrimizin daha modern bir görünüme kavuşmasını sağladık. Şu sıralar Atatürk Bulvarımıza ayrı bir güzellik katmak amacıyla Eğriçayı mevkiinde enfes bir yapay şelale yapıyoruz. 7 buçuk metre yüksekliğinde 100 metre uzunluğunda yapacağımız bu görsel eseri, Allah’ın izniyle kısa sürede tamamlayıp hizmete sunacağız. Önünde basamaklı birleşik havuzların yer alacağı ve yapay mağaraların olacağı şelalemizi ayrıca led aydınlatma sistemiyle donatacağız. Şehrimizde ilk şelale özelliğini taşıyacak olan bu görsel eserimizin, Bulvarımıza sanatsal anlamda estetik bir özellik katacağına inanıyorum.”              
Editör: Adıyaman Haber