AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez, seçimden seçime çalışan bir parti olmadıklarını söyledi.

Dimez, yaptığı açıklamada, sürekli çalışan bir parti olduklarını belirterek, halkla iç içe olduklarını, bu manada özellikle şu bütçe görüşmelerinin mecliste bitmesinin ardından komisyonda görüşülmeye devam eden başkanlık sistemi ve yeni anayasa paketi ile ilgili kendilerinin de sahaya  inmiş durumda olduklarını ifade etti.

Vatandaşlarla bu konuyla ilgili istişare ettiklerini anlatan Dimez, Dualarını istiyoruz ve bununla beraber sistemi anlatmak değil, referanduma hazırlık değil, vatandaşlarımızla sürekli iç içe olma adına Adıyaman iline bağlı 439 tane köyümüze 14 tane beldemize inşallah tek tek, köy köy, hane hane kavuşmak niyetindeyiz.Özellikle kırsaldaki vatandaşımızın sıkıntılarını tespit etmek ve bunlara çözüm bulma yolları arayışları içerisinde olmak bizi mutlu ediyor. Halkımızdan da çok olumlu tepkilerle karşılaşıyoruz. Tabi bunlarla beraber sivil toplumun çok önemsiyoruz, bu ülke sadece partiler ve siyasetçilerle yönetilmiyor. Sivil toplumun da kanaatleri bizim için çok çok önemli. Dolayısıyla onları da ihmal etmemek adına şu anda STK’ları yönetim kurullarını ziyaret ederek, onlarla da fikir alışverişinde bulunup, görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bunun da baya bir faydasını gördük,inşallah bu ziyaretlerimiz devam edecek dedi.

- CUMHURBAŞKANIMIZ İSLAM DÜNYASININ LİDERİ

Sayın Cumhurbaşkanımız sadece Türkiye Cumhuriyeti Devleti değil, tüm İslam coğrafyası mazlumların lideri pozisyonunda diyen Dimez, şöyle devam etti:

Dolayısıyla üzerindeki bu ağır sorumluluğu paylaşmak adına Adıyaman belediyemiz ve birçok STK anında hepsinden önemlisi hemşerilerimizin de destek verdiği yalnız değilsin adında bir kampanya başlattık.Bu kampanya dahilinde Sayın cumhurbaşkanımızı ilimize davet ettik, zaten sağolsun her fırsatta ilimize ziyarete geldi. Bugüne kadar başbakanlığı döneminde de, Cumhurbaşkanlığı döneminde de…Ama biz bir kez daha arzu ediyoruz. Adıyaman kendisine hasret hem kendisine şu an verdiği mücadele yalnız olmadığını göstermek adına başlattığımız bu kampanya desteklerinden dolayı Adıyamanlı hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımız da en kısa sürede Adıyaman’da görmek istiyoruz

- BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ ÇOK ÖNEMLİ

Birlik ve beraberliğin çok önemli olduğuna işaret eden Dimez, Vatandaşımıza mesajımız şu; öncelikle Allah razı olsun. En zor zamanlarımızda vatandaşımız yanımızda oldu, yanımızda olmaya devam mı ediyor. Dün de oldu, bugün de oldu, inşallah yarın da olacak, eksikliklerimiz var. Bunu her defasında söylüyoruz ama elinizde sihirli bir değnek de yok. Herşeyi düzeltebilecek bir kabiliyetimiz de yok, samimi olarak elimizden geldiğince gayret sarf ediyoruz. Bizi olan desteklerini devam ettirsinler, dualarına talibiz. Ülkemiz içerisindeki zor günlerden geçtiğimiz şu dönem içerisinde birlik ve beraberliğimize çok fazla önem veriyoruz. Dolayısıyla vatandaşımızdan bugüne kadar göstermiş olduğu sabırdan dolayı teşekkür ediyorum ve dualarını eksik etmesinler. Bu milli birlik ve birlikte olan bir milli mücadele şu an yaşadığımız olaylar göz önüne getirildiğinde geçmişte yaptığımız mücadelenin aynısı hatta daha fazla mücadele veriyoruz. Halkımız sağ olsun, arkamızda dimdik durmaya devam ediyor.İnşallah biz de buna layık olmaya gayret edeceğizşeklinde konuştu.

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Editör: Adıyaman Haber