İtem Satış web sitesi uzun zamandır Türkiye üzerinde oyunculara en uygun fiyatlı e-pin satışları gerçekleştiren sitelerden biridir. Özellikle de son zamanlarda internet kullanımın daha çok artmasıyla birlikte online oyun piyasası da bir hayli artış göstermiştir. Site içerisinden bütün işlemlere en uygun fiyat yelpazesi ve güvencesiyle ulaşmak mümkündür. Aynı zamanda sizlere özel tasarladıkları oyuncu pazarı içerisinde ücretsiz bir şekilde ilan verme şansınız da vardır. Düşük komisyon sistemi sayesinde sizlerin daha çok kazanması hedeflenmiştir.

Düşük kar marjları sayesinde son zamanların en popüler oyunlarından biri olan Valorant oyuncularına indirim bir şekilde vp satın al imkanı sunuyor. Sizlerde bu indirimlerden faydalanmak için hemen site üzerinden üye olarak bakiye yüklemesi yapabilirsiniz. Ardından %18 indirim fırsatlarıyla birlikte Valorant oyununun para birimi olan VP paketlerinden faydalanabilirsiniz. Diğer oyunculardan daha ucuza elde ettiğiniz ürünler sayesinde hem karlı hem de oyun içerisinde daha ön planda olursunuz.

Valorant Point Parası VP Yükleme İşlemi

İtem Satış sitesi üzerinden oldukça kolay bir şekilde VP yükleme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Uygun fiyattan aldığınız kodları girmek için önce Riot Games hesabına giriş yaparsınız. Valorant Mağazasının sekmesi içerisinde yan tarafında bulunan Valorant Point kısmından işleme devam edin. Karşınıza bir sayfa açılacak ve buradan ödeme yöntemi için de Riot Pin seçmeniz gerekiyor. Son olarak da satın almış olduğunuz kodu gerekli alana girerek gönder butonuna tıklamanız yeterli olacak. 

Kaynak: https://www.itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html

Editör: Adıyaman Haber