Bebeğin varlığından haberdar olunduğundan itibaren ebeveynler onların sağlıklı gelişimleri için birçok şey yapmaktadır. Gözlerini açtıkları dünyaya gelir gelmez gelişimleri hızla devam etmektedir. Onların gelişimine fayda sağlamak için, özellikle Avrupa, Amerika, Ortadoğu’da yaygın olan bebek spa merkezi ebeveynlerinin de bebekleriyle huzurlu vakit geçirmelerine olanak sağlamaktadır. Aşağıda sizlere bebek spa merkezlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında kısa bilgiler verdik.

  • Bebeğin karnı doyduktan sonra masaj için en az 1 saat beklenmelidir ki sonrasında kusma ve şişkinlik gibi problemler yaşanmasın.
  • Masaj sırasında uygulanacak ürünler titizlikle seçilmelidir.
  • Masaj öncesi uygulanan hidroterapinin de mutlaka bir uzman eşliğinde yapılması gerekir. Hidroterapi havuzundaki belli sıcaklık, 20-25 dakikanın üzerinde suda kalan bebeğin vücut ısısını arttırabilmektedir.

Bebeklerin sağlıklı gelişimlerini, motor ve kas gücünün arttırılmasını sağlayan faydalı aktiviteler için dikkat edilmesi gereken hususlar yukarıda bahsettiklerimiz gibi ve birçok madde daha mevcuttur. Bebeğinizin konforlu gelişimi için, daha fazla bilgi sahibi olmak adına iletişim formundan merkezile görüşme sağlayabilirsiniz.

Bebekler İçin Sağlıklı Gelişim

İlk aylarından itibaren desteklendiğinde kas gelişimleri olumlu yönde gelişen bebekler 21 günden itibaren suyun içerisinde doğal refleksleri ile bulunabilirler. Ortama alıştırılması sağlanan bebeğin kendisine uygun hidroterapi havuzlarında yüzme gelişimi sağlanıyor sonrasında uzman masaj terapistleri tarafından masaj hizmeti veriliyor. Bebeklerin zihinsel ve fiziksel gelişimleri için oldukça büyük faydalar sağlamaktadır.

Kaynak: https://www.melekbabyspa.com/bebek-spa-merkezi/

Editör: Adıyaman Haber