İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tunçmen beraberinde şube müdürü Mesut Coşkun ile yüz yüze eğitime başlayan okullarda pandemi süreci nedeniyle alınan tedbirleri inceleyerek okul idarecilerinden bilgi aldı, burada görev yapan öğretmenlerle istişare etti.

"Öğrencilerimiz güvenli bir şekilde eğitimlerine devam edecekler"

Merkez ve köy okullarda sık sık incelemelerde bulunduklarını kaydeden Tunçmen, "Eğitim öğretimde, başarıyı artırmak için okullarımız yakından takip ediyoruz. Bu ziyaretlerimizde okullarımızda yapılan iyileştirme yatırımlarını ve eğitim kalitesini arttırmaya yönelik projeleri inceliyoruz. Okul idarecilerimizden okul, öğretmen ve öğrenciler hakkında bilgi alarak öğretmenlerimizle çeşitli istişarelerde bulunuyoruz. Aynı zamanda öğrencilerimizle sohbet ederek talep ve isteklerini dinliyoruz.” şeklinde konuştu.

Tunçmen okullarda gerekli tedbirlerin alındığını belirterek, “Öğrencilerimiz, okul idaresi ve öğretmenlerimizin gözetiminde alınan tedbirlerle birlikte güvenli bir şekilde eğitimlerine devam edecekler. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin sağlığını çok önemsiyoruz. Bu noktada gerekli tüm tedbirleri uyguluyoruz. Amacımız, çocuklarımızı hem yüz yüze hem de online eğitimlerle geleceğe en iyi şekilde hazırlamaktır."dedi. 

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha