Turgut, yeni eğitim ve öğretim yılında tüm öğretmen ve öğrencilere sağlık, başarı ve mutluluklar dileyerek, bu yılın tüm eğitim camiası için verimli olmasını temenni etti.

Turgut mesajında, geleceğin teminatı olan öğrencilerin yeni bir eğitim-öğretim yılına daha başladığını belirterek, şunları kaydetti:

"Biz yetişkinler de, bu eğitim-öğretim yılının sevinç ve heyecanını onlarla birlikte yaşıyoruz. Sevgili öğrenciler, sizler bizim geleceğimizsiniz. Yalnızca bilgi sahibi olmak için değil bilim, teknoloji, insani değerler ve sanat gibi alanlarda da kendinizi geliştirmek için çalışmalısınız. Sorumluluk alabilen, analiz yapabilen, ülkesinin milli ve manevi değerlerini her şeyin üstünde gören, arkadaşlarıyla sevgi ve saygı temeline dayalı ilişkiler kurabilen bireyler olarak kendinizi yetiştirme hedefiyle başarılı bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum.

Değerli öğretmenler, yeni eğitim-öğretim yılını sizlerin de büyük bir heyecanla karşıladığını biliyorum. Araştıran, sorgulayan, bilgi üretebilen ve bilimsel gelişmeleri takip edebilen nesiller yetiştirmek, bir eğitimci olarak, hepimizin öncelikli görevi olmalıdır. Öğretmenlerimizin kendilerine emanet ettiğimiz çocuklarımızı, koruyan ve geliştiren, ailesini, vatanını, milletini seven, topluma karşı sorumluluk duyan kişiler olarak hayata hazırlayacaklarından hiç şüphem yok. Sizlere inanıyor, güveniyor ve başarılar diliyorum."

Çocukların yetişmesinde önemli bir rolü olan değerli anne ve babaların da eğitim sürecine olumlu ve yönlendirici katkılar sunacağına inandığının altını çizen Rektör Turgut, "Okul-aile ve öğretmenler arasındaki iş birliğinin, evlatlarımızın başarılarını olumlu yönde etkileyeceğini düşünüyorum. Bu vesileyle okul-veli ve öğretmen arasında samimi ve güvene dayalı bir iletişimin kurulmasının çocuklarımıza çok önemli katkılar sunacağını düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, eğitim camiasının değerli mensupları, öğrenciler ve aileler için 2019-2020 eğitim-öğretim yılının verimli, huzurlu, mutlu geçmesini temenni ediyor, sevgi, saygı ve başarı dileklerimi sunuyorum."

Kaynak : PHA

Kaynak: pha