Simya Koleji tarafından bir düğün salonunda düzenlenen gece akşam yemeği ile başladı. Daha sonra yerel sanatçıların seslendirdiği şarkılara eşlik eden öğretmenler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler.

Simya Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Eğitimci-Avukat Bülent Bakır, yaptığı açıklamada, "Yılın bir gününde öğretmenler günü kutluyoruz. Bizde bütün kurumlarımızı bir araya toplayıp bu güzel günde öğretmenlerimiz stres atsın, eğlensinler istedik. Bu nedenden böyle bir gece düzenledik. Onlar herşeyin en güzeline layık. Biz şimdilik öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Günlerini kutluyoruz” dedi.

- DAHA FAZLA MOTİVE OLUYORUZ

Öğretmen Dilek Acet ise "Bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutluyorum. Simya okulları olarak öğretmenler gününde arkadaşlarımız ile beraber iyi bir vakit geçiriyoruz. Simya okullarına teşekkür ederim. Bu gece için arkadaşlarımız ile eğlenirken daha fazla iletişim kurduğumuz için, daha fazla motive olabiliyorum. Zor bir meslek icra ediyoruz ama böyle bir gecelerle motive oluyoruz.”ifadelerini kullandı.

Öğretmen Turgay Çetin de "Simya koleji olarak mutlu bir aileyiz. Öğretmenler günü vesilesi ile burada toplandık. Güzel bir şekilde eğleniyoruz. Her yıl bu etkinliği devam ettirirler tüm meslektaş ve öğretmen arkadaşımın öğretmenler günü kutluyorum"şeklinde konuştu. 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha