Alevi Kültür Dernekleri Adıyaman Şubesinin gençlere yönelik başlatmış olduğu çalışmalar meyvelerini vermeye başladı.

Alevi Kültür Dernekleri Adıyaman Şube Başkanı Rıza Tanrıverdi, kütüphanelerinde yer alan kitaplardan faydalanan öğrenci sayısında her geçen gün artış yaşandığını belirterek, şöyle devam etti:

“Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte başlatmış olduğunuz “Okumak Güzeldir” adlı proje gençler tarafından yoğun ilgi görüyor. Öğrenciler ve gençler yoğun bir şekilde kütüphanemizi ziyaret ediyorlar. Cemevimizin bulunduğu mahallede yaşayan öğrencilerde akşamları kütüphanemizi ziyaret ediyorlar. Genel olarak 14-30 yaş arasındaki öğrenciler ve gençler geliyor. Çoğu zaman velilerimizde çocuklarıyla birlikte kitap okumak üzere kütüphanemizi ziyaret ediyor. İlimizde yer alan kamu kurum yetkilileri, eğitimcilerimiz ve velilerimizde  kitaplarımızdan faydalanabilirler.”

- “İLİMİZE ÇOK ÖNEMLİ KÜTÜPHANEYİ KAZANDIRMIŞ OLDUK”

Tanrıverdi, Adıyaman’a geniş kapsamlı bir kütüphane ile hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, “Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın katkılarıyla ilimize çok önemli bir kütüphaneyi kazandırmış olduk. Böylelikle Adıyaman’a geniş kapsamlı bir kütüphane ile hizmet etmeye devam edeceğiz. Projemiz Ağustos ayında bitiyor olmasına rağmen Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın logolarımızı hiçbir zaman indirmeyeceğiz. Projemizin hayat bulması için bizlere destek veren Gençlik ve Spor Bakanlığı’na minnettarız. Okuma seferberliği adı altında hayata geçirdiğimiz projemize destek veren Gençlik ve Spor Bakanlığı’na, Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş’e teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha