Gölbaşı Güncel Gazetesi  tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına rağmen eğitime ara vermeyen ana okul öğrencilerine maske yardımında bulundu.

Gazete sahibi Recep Sarkan, yaptığı açıklamada,"İçinde bulunduğumuz durum dolayısıyla eğitimlerine ara vermeyen ana okulu öğrencilerine ve öğretmenlerine maske yardımında bulunmayı kendimize bir vazife olarak gördük. Fedakarca öğrencilerin eğitimlerine yardımcı olan öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz."dedi.

Birçok vatandaşın bu konuda duyarlı olmasını ve ellerinden geldiğince maske mesafe ve hijyen kurallarına uymaları gerektiğini  hatırlatan Sarkan, şu ifadelere yer verdi:

"Gönül isterki bu zor durumlar bir an önce bitsin ve ülkenin temel ihtiyacı olan eğitim bir an önce eski günlerde olduğu gibi devam etsin. Koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı öğrencilerin sağlıklarını korumak için küçükte olsa bir katkıda bizden olsun dedik ve desteğimizi okul müdürlerine teslim ettik."

Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, duyarlılığından ötürü Gölbaşı Güncel Gazetesi çalışanlarına teşekkür etti.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha