Samsat'ta ilçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın tarafından karşılanan Alagöz, Abdullah Akın'dan Samsat ilçesindeki yüz yüze eğitim, uzaktan eğitim ve okulların eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Alagöz, ilçede yüz yüze eğitime başlayan köy okullarından Uzuntepe İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek yüz yüze eğitim çalışmalarını yerinde inceledi.

Uzuntepe İlk ve Ortaokulunda öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Alagöz, burada yaptığı konuşmasında, "Öğrencilerimizi sınıflarında görmek bizleri çok mutlu ediyor, hep birlikte aldığımız tedbirler sonucunda okullarımızı eğitim öğretime hazır hale getirdik. Gerek öğrencilerimiz gerekse öğretmenlerimiz okullarını çok özledi. Yüz yüze eğitime başlayan okullarımıza yaptığımız ziyaretlerde bunu öğrencilerimizin gözlerindeki sevinçten anlayabiliyoruz. Salgın tedbirlerine uyarak ilimizde ki vaka sayılarını düşürmemiz; diğer okullarımızın da bir an önce yüz yüze eğitimlerine başlaması için çok önemli. Bu hepimizin sorumluluğudur. Salgın tedbirleri bakımından hayati öneme sahip üç altın kural, maske, mesafe, hijyene titizlikle uymamız gerekiyor." diye ifade etti.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha