Okulların yüz yüze eğitim çalışmalarını yerinde inceleyen Alagöz, daha sonra sınıflarında ziyaret ettiği öğrencilerin ders etkinliğine katılarak, sohbet edip, yakın ilgi gösterdi.

Eğitim ve öğretimde başarıyı arttırmak için okulları yakından takip ettiklerini belirten Alagöz, şunları dile getirdi:

"Uzun bir süre öğrencilerinden uzak kalan okullarımıza ziyaretlerde bulunurak, yüz yüze eğitim çalışmalarını yerinde görmek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelmek, pandemi sürecinde yaşanılan sorunlara çözümler bulabilmek için okul ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bu süreçte tüm kademelerde yüz yüze eğitime geçebilmek için tüm tedbirlerimizi aldık, okullarımızı sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde düzenledik. Hem öğretmenler olarak bizler hem de öğrencilerimiz okullarımızı çok özledik. Bir an önce normal eğitime geçip okulları olması gereken hale sokmak tek amacımız." 

Köy öğretmenleriyle de bir araya gelen Alagöz, "Öğretmenliğin özü fedakarlıktır, köy okulu öğretmenleri ise bu konuda şehir merkezinde çalışan meslektaşlarına göre daha da fazla övgüyü hak ediyorlar. Yaptığınız güzel çalışmalardan ve özverinizden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha