Adıyaman’da faaliyet gösteren Simay Pasta Evi İşletme Sahibi Remziye Gürler’e 2019 Yılı sektörünün en iyisi ve bilirkişisi sertifikası ödülü verildi.

Adıyaman’da gece-gündüz demeden müşterilerine hizmet veren “Simay Pasta Evi” işletme sahibi Remziye Gürler, Business Channel Tv'de yayınlanan Sema Baysal ile İŞKOLİK programına konuk oldu.

Pragramda Sema Baysal’ın sorularını samimi bir şekilde cevaplayan Remziye Gürler, ilk işe başladığındaki zorlukları, iki masanın ancak sığdığı küçük bir dükkanda, evindeki buzdolabı ve fırınını getirerek başladığını, usanmadan, yılmadan gece gündüz çalıştığını, bütün olumsuzluklara göğüs gererek, ayakta kalıp işletmesini nasıl büyüttüğünü anlattı.

İşletme açmayı düşünen bayanlara tavsiyelerde bulunan Gürler, hiç bir şeyden korkmamaları gerektiğini, ancak işe başlarken büyük işletmelerle değilde, küçük işletmelerle başlamalarını söyleyerek, başarının sırlarını anlattı.

Başarıdan başarıya koşan “Simay Pasta Evi” işletme sahibi Remziye Gürler’e Business Channel Tv tarafından 2019 Yılı sektörünün en iyisi ve bilirkişisi sertifikası ödülü verildi.

Yakında ATV. Ekranlarına konuk olacak olan Remziye Gürler'i Adıyamanlılar Net Haber Sitesi olarak tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Adıyaman’da hizmet veren Simay Pasta Evi 1. Nolu Sağlık Ocağı Arka Caddesinde bulunmaktadır.

Editör: Adıyaman Haber