Adıyaman ÇADAP (Çağdaş Adıyamanlılar Dayanışma Platformu) üyeleri Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette Başkan Kılınç’a ÇADAP adına Burak Binzet tarafından bir plaket takdim edildi.

Karşılıklı yapılan sohbette ÇADAP üyeleri, Adıyaman adına yapılacak olan kültürel faaliyetleri her zaman destekleyeceklerini belirterek, Adıyaman’ın kalkınması, Kültürel ve Turizm bakımından daha iyi bir yerlere gelebilmesi için, bir takım faaliyetlerin yapılması ve bir Nemrut Festivali veya adı ne olursa olsun bir festivalin yapılması durumunda ÇADAP olarak gönüllü bir şekilde ellerinden gelebilecek tüm yardımları yapacaklarını söylediler.

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç’da ziyaret ve plaket için ÇADAP üyelerine teşekkür ederek, bu güne kadar her gelen bir şeyler istiyordu.  Sizler verelim diyorsunuz diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Şu an için Belediyenin acil yapması gereken önceliklerinin olduğunu, Yakında bir Badem Festivalini düşündüklerini, daldan dala konmayarak, karşılıklı istişareler yaparak zamanla bu tür etkinlikleri yapabileceklerini söyledi.

ÇADAP üyeleri zaman zaman ÇADAP üyeleri olarak etkinliklerimiz oluyor etkinliğimiz olduğunda davetimize icabet etmeniz bizleri onurlandırır teklifine de Başkan Kılınç müsaitsem seve seve gelirim tabiî ki dedi.

Editör: Adıyaman Haber