Siyonist güruhların “Arz-ı Mev’ud” projesi hayata geçirilsin diye sinsi planlar yapan ve bu uğurda Ortadoğu coğrafyasını türlü hinliklerle ateş topuna dönüştüren ABD, en son sahnelemiş olduğu senaryo gereği, Suriye’nin kuzeyini gelişmiş silahlarla donattı.

Kendince Suriye’nin toprak bütünlüğünü parçalayıp hem bu ülkeyi kolay yutulur birer lokma haline getirmeye, hem Türkiye’yi güneyden kuşatıp âlemi İslam’la bağını koparmakla kalmayıp, ikide bir gözdağı vermeye, hem de söz konusu projeyi adım adım hayata geçirmeye yelteniyor.

Bu amaçla uzun zamandır PYD unsurlarını eğitiyor, ağır silahlarla donatıyor, adım adım hedefe doğru ilerliyor.

Hain senaryonun nihai hedefini öngören Türkiye ise, bu plana engel olmayı hayli zamandır programlamış, askeri operasyon yapmaktan başka seçenek kalmadığını anlamış ve en nihayetinde PYD’ye karşı Afrin harekatını “Zeytin dalı” ismiyle geçtiğimiz hafta sonunda resmen başlatmıştı.  

                Harekatın ismi ise oldukça dikkat çekici ve başlama tarihi de bir o kadar önemli olarak duruyor karşımızda.

Bu isim tercihi (Zeytin dalı) ile FETÖ’cülerin çok sevdiği 1 ABD Doları üzerinde bulunan zeytin dalına gönderme olduğunu söyleyen de var, Afrin’in zeytinliklerine ya da zeytin dalının barışın simgesi olmasına atıfta bulunan da…

Bu konuda biz de kendimizce bir katkı sunalım.

“Zeytin dalı” ifadesini minik bir harf oynamasıyla “Zeytin dağı” olarak okusak ne olur?

Tevrat'ta kıyamet gününde Yahudi halkını kurtaracak olan Mesih’in Kudüs’ün doğusunda bulunan “Zeytin dağı”na inip oradan Kudüs’e geçeceği anlatılır.

O bakımdan zengin Yahudiler buraya gömülebilmek için büyük servetler öderler ve kıyamet günü ilk olarak burada yatanların dirileceğine inanırlar.

Türkiye burada verdiği “Zeytin dalı” mesajıyla “Zeytin dağı”na bir gönderme yaptı mı desek?

Ancak burada asıl dikkatinizi çekmek istediğimiz, Afrin harekatının başladığı tarihtir.

Afrin harekatına, 20 Ocak’ta resmen start verilmiş olsa da, ilk top atışları bir kaç gün öncesinden başladı.

Yani aslında 17 Ocak’tan başladı desek yanlış olmayacaktır.

İşte Size Herkesin Gözünden Kaçan Tarihi Bir Referans:

Irak’ın Kuveyt’i işgali ile başlayan süreçte Amerika’nın başını çektiği Batı’lı vampirlerin İslam coğrafyasını parçalama stratejisinin ilk adımı olan “Çöl fırtınası” harekatı, 17 Ocak günü (1991) Irak’a karşı giriştikleri geniş çaplı hava akınıyla başlamış, Saddam Hüseyin ise İsrail’e 8 adet Scud füzesi göndererek ilk karşılığını vermişti.

Türkiye 27 yıl sonra Batı’nın haçlı ordularına tarihi cevabını veriyor, coğrafyamızda yapılan “Büyük Ortadoğu Projesi” haritalarına cehennem ateşiyle karşılık veriyor. Olay bu.

Selam, sevgi ve gönül dolusu muhabbetlerimle…

           Bilal KARADAĞ

[email protected]