4/C`liler Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk`u ziyaret etti.
Ülkenin kanayan yarası, demokrasi ayıbı 4/C uygulamasının mağdurları seslerini duyurmak için Türkiye Kamu-Sen`i tercih etti. 4/C`liler adına Konfederasyonu ziyaret eden 4/C Komisyon Başkanı Kemal Açıkbaşgil ile Necati Yıldırım sorunlarına kayıtsız kalmayan Genel Başkan İsmail Koncuk`u ziyaret ederek kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Geçtiğimiz hafta Türkiye Kamu-Sen çatısında bir araya gelerek sorunlarını masaya yatıran 4/C`liler ziyarette, hayırlı gelişmelere imza atması için Genel Başkan`a hokka ile divit hediye ettiler.

Ziyarette, 4/C uygulamasının eziyetini her yönüyle çeken çalışanların mücadelesine kesintisiz destek sunan Türkiye Kamu-Sen`e bu desteklerinden ötürü minnettar olduklarını bildirdiler.

Genel Başkan İsmail Koncuk da uluslar arası antlaşmalara, ILO standartlarına uymayan, delokrasi ayıbı olarak nitelendirdikleri 4/C uygulamasına bir son verilmesi gerektiğini belirterek, bu konuda yapılacak her türlü eyleme destek sunmaya hazır olduklarını kaydetti.  
 
Kaynak: Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezi |
Editör: Adıyaman Haber