Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adıyaman Şube Başkanı Erkan Çakmak, Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan’ı ziyaret ederek, dernek olarak yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Erkan Çakmak’a derneğin yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Ziyaretlerinin nezaket amaçlı olduğunu ifade den TÜMSİAD Başkanı Çakmak; “Dernek olarak, ilimizin belediye başkanını ziyaret edelim dedik. Randevu talebimize olumlu cevap vererek, ziyaretimizin gerçekleşmesine vesile oldular. En güzel nezaket örneğini gösterdiler. Her şey için kendilerine teşekkür ediyoruz.  

Ziyaret esnasında, sayın başkanımıza faaliyetlerimiz hakkında kısa bir bilgi sunduk. Ayrıca kendilerinden 2012 yılında Adıyaman’da yapacağı hayırlı hizmetlerle ilgili bilgi aldık. Şube olarak, 2012 yılında Adıyaman’a güzel hizmetler yapmasını temenni ediyoruz” dedi.

Başkan Büyükaslan ise, ziyaretle ilgili mutluluğunu dile getirip, TÜMSİAD Şubesi’nin başarılı çalışmalarına şahit olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Yaklaşık 7 ay önce Adıyaman’da kurulan TÜMSİAD Şubesi’nin çok başarılı ve atak çalışmalarını görüyoruz. Şube Başkanı Erkan Çakmak ve beraberindeki heyet ziyaret  esnasında hizmetleri hakkında bizi bilgilendirdiler. Keza 2012 yılında gerçekleştirmek istedikleri faaliyetleriyle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Nezaket ziyaretleri ve anlayışlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Adıyaman Belediyesi olarak, şehrimizin yararına olabilecek her türlü sosyal ve kültürel faaliyetlerine destek olacağımızı bilmelerini isterim. Bu konuda kapımız her zaman açıktır. 2012 yılında yapacakları çalışmalarından dolayı başarılar diliyorum.”

Editör: Adıyaman Haber