5 yıldan bu yana çocukların kötü alışkanlıklara yönelmemeleri için onları futbol oynamaya özendirdiğini, bu anlamda yaz tatillerinde önemli faaliyetlere imza attığını ifade eden Emrah Kaya, “Bu konuda Başkan Büyükaslan’dan her zaman destek alıyoruz. Ne zaman kapısını çaldıysak yanımızda oldu. Onun dışında kimsenin desteğini göremedik. Bugüne kadar sürdürmüş olduğu desteğinin devamını diliyoruz. Ayrıca bizi kabul buyurarak ilgi ve alaka gösterdiği ve de desteğini esirgemediği için kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

            Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan ise, “Okullar tatil edildikten sonra uzun yaz aylarında gençlerimiz bazı kurum ve kuruluşlar tarafından değerlendiriliyorlar. Her ne kadar yaz spor okulları açılarak gençler eğitiliyor olsa da, bu işin gizli kahramanları var. Mahallelerinde hiçbir karşılık beklemeden gayret gösteren gençlerimiz var. Bunlardan birisi de Emrah Kaya. Genç yaşına rağmen 5 yıl üst üste özellikle Bahçecik ve İmamağa mahallelerindeki gençlerimize spor eğitimi veriyor. Onları çevresine topluyor. Belediye olarak Emrah Kaya ve ekibine bugüne kadar hep destek verdik. Vermeye de devam edeceğiz. Kendisi genç yaşına rağmen Adıyaman’da spora emek veren bir kişidir.

Göreve geldiğimiz günden buyana sosyal belediyecilik anlayışıyla bizler de gençlerimize yardımcı oluyoruz. Aynı şekilde bu gençlerimize de oluyoruz. Bu anlayışla eski soğuk hava depomuzun bulunduğu alana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte sentetik çim saha yapacağız. Sahamızın tamamlanmasıyla birlikte gençlerimizin istifadelerine sunacağız” dedi.     

Editör: Adıyaman Haber