Bu yıl 14-20 Mayıs 2012 tarihleri arasında kutlanacak olan Sosyal Güvenlik Haftası Adıyaman’da SGK İl Müdürü Kasım Tekin ve kurum çalışanları tarafından Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başladı.

             Atatürk anıtına çelenk konulması, bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal Marşının okunması sonrası SGK İl Müdürü Kasım Tekin Başkanlığındaki kurum çalışanları, Sosyal Güvenlik Haftası kutlamaları çerçevesinde Vali Ramazan Sodan’ı makamında ziyaret etti.

             Toplumda Sosyal Güvenlik bilincini oluşturmak amacıyla bu yıl Sosyal Güvenlik Haftası Kutlamalarını 14-20 Mayıs 2012 tarihleri arasında değişik etkinliklerle kutlayacaklarını belirten SGK İl Müdürü Kasım Tekin, hafta etkinlikleri kapsamında ilimizde ilk ve orta dereceli okullarda animasyon gösterileri, eğitici materyallerin dağıtımı, şehrin değişik yerlerinde ve Adıyaman Üniversitesinde standlar kurularak, vatandaşlarımızı bilgilendireceğiz. Yine program içerisinde Çarşamba günü Arsames otelde SGK Prim borcu olmayan 10  işverenimize plaket vereceğiz dedi.

 

            Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında SGK İl Müdürü ve çalışanlarının ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Vali Ramazan Sodan, Sosyal Güvenliğin insan yaşamında önemli bir yeri olduğunu belirterek, insanlarımız yaşamında gelecek endişesi duymamalıdır. İnsanlarımız her türlü riske karşı mutlaka sosyal güvenlik şemsiyesi altında bulunmalıdırlar dedi.

Editör: Adıyaman Haber